Powered By Saaraan

Nabil Abdi - De Trainer

Al sinds mijn jeugd ben ik gefascineerd door Martial Arts, het begon allemaal met Bruce Lee films. Na iedere film probeerde ik technieken uit op mijn broertje "sorry bro" en al snel kwam mijn familie er achter dat ze me op moesten geven bij een vechtschool om enige discipline te leren en mijn energie te leren controleren. Martial arts zijn voor mij meer dan een sport, het is een manier van leven, een filosofie en ik heb er zoveel plezier in dat ik waarschijnlijk nooit zal stoppen het te beoefenen.

Na vele jaren vele soorten Martial Arts te hebben gedaan (Taekwondo, Hapkido, Muay-thai, Kung-Fu... etc.) en meegedaan te hebben op hoog niveau, ontdekte ik MMA and toen ben ik hieraan verslaafd geraakt. Wat ik leuk vind aan MMA is het feit dat het je fysiek, maar ook mentaal, sterk maakt. Ik denk echt dat het een Martial Art is die veel denken van je eist en dat je slim moet zijn om erin uit te blinken. Het is een soort schaakspel, vooral wanneer het komt tot het grondspel waarbij anticipatie de sleutel tot succes is.

Ik heb vele jaren ervaring met MMA, wat ik gebruik om de best mogelijk training te maken. Iedereen is welkom bij mijn training, maar ik verwacht wel dat je de juiste toewijding en respect toont.